Avoin työpaikka: Toimitusjohtaja, Hämeenlinna

Avoin työpaikka: Toimitusjohtaja, Hämeenlinna

26.09.2023

Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy eli HS-Vesi on Hämeenlinnan, Hattulan ja Akaan omistama vuonna 2001 perustettu, asiakkaitaan ympärivuorokautisesti palveleva vesihuoltoyhtiö. Yhtiö huolehtii toiminta-alueellaan hyvänlaatuisen veden hankinnasta ja jakelusta sekä jätevesien tehokkaasta poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. HS-Vesi tarjoaa kunnille myös hulevesiviemäriverkoston käyttöön, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä palveluita, tarkoitusta varten perustetun tytäryhtiönsä HS-Hulevesipalvelut Oy:n kautta. Lisätietoja yhtiöstämme: hsvesi.fi

 

Etsimme nyt Hämeenlinnaan

Toimitusjohtajaa

ottamaan kokonaisvastuuta yhtiöidemme johtamisesta ja liiketoiminnasta.

 

Tulet luotsaamaan yhtiömme toimintaa määrätietoisella otteella toteuttaen strategisia tavoitteitamme. Johdat motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöämme edestä, luot hyvää ilmapiiriä, kannustat ja osallistut. Olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä ja aktiivisesti seuraat alaa kokonaisuudessaan, kyeten ennakoimaan tulevia muutoksia. Ylläpidät vahvoja suhteita myös organisaatiomme ulkopuolelle.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistotasoinen insinööritutkinto ja jo vähintään viiden vuoden taustaa vastaavista johdon tehtävistä ja toimimisesta vesihuoltoalalta sekä kokemusta vesihuoltolaitostoiminnasta. Ymmärrät myös alan hallinnon ja lainsäädännön ominaispiirteet. Talousosaamisesi on hyvällä tasolla ja olet taitava henkilöstön johtaja. Toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa, olet vuorovaikutustaitoinen sekä määrätietoinen. Toimit innostavasti, kehitysmyönteisesti ja käytännönläheisesti.

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osallistumaan alueellisesti merkittävän toiminnan kehittämiseen. Saat vastuullisen tehtävän, missä aidosti pääset vaikuttamaan!

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Soita lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308 tai kehitysjohtaja Maria Nevalalta, p. 040 744 8989.

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 8.10.2023 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi