Häiriötiedotteet tekstiviestillä

Häiriötiedotteet tekstiviestillä

Ilmoitamme tekstiviestillä sekä äkillisistä että ennakoiduista vedenjakelun häiriötilanteista. Tekstiviesti nopeuttaa tiedonvälitystä asukkaille ja ennakoiduissa tilanteissa helpottaa varautumista vesikatkoon.

Häiriötilanteiden tarkat sijainnit päivitetään sivustoltamme löytyvään häiriökarttaan.

Järjestelmään tallennettuja numeroita ei käytetä muuhun kuin häiriötiedottamiseen eikä niitä luovuteta eteenpäin.

 

Tiedotteiden tilaaminen ja yhteystietojen lisääminen

Palvelu on maksuton kaikille HS-Veden asiakkaille yhtiön toiminta-alueella, ja toimii myös kerros- ja rivitaloissa asuvien osoitteilla.

Jos haluatte saada osoitettanne koskevasta häiriötilanteesta tekstiviestin, täyttäkää alla olevaan lomakkeeseen kyseisen kiinteistön osoite sekä matkapuhelinnumero, johon haluatte tekstiviestin lähetettävän. Halutessanne voitte antaa myös sähköpostiosoitteen. Jos haluatte häiriötiedotteen useampaan puhelinnumeroon, voitte syöttää ne samaan kenttään pilkulla erottaen.

Voitte halutessanne tilata häiriötiedotteen myös toiselle osoitteelle, esim. sukulaisenne osoitteelle. Lomake tulee täyttää tällöin toiseen kertaan lisäämällä haluamanne osoitteen sekä yhteystiedot.

Tekstiviestit saapuvat klo 06-23 välisenä aikana, jos “Salli viestien lähetys myös yöllä” jätetään ruksaamatta. Klo 23-06 välillä lähetetyt viestit saapuvat tällöin seuraavana aamuna klo 06:00.