Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

HS-Vesi työnantajana

Vuoden 2020 lopussa yhtiön palveluksessa työskenteli 63 osaavaa vesihuollon ammattilaista. Uusia rekrytoidaan pääosin työntekijän jäädessä eläkkeelle tai siirtyessä toisiin tehtäviin. Yhtiössä on vuosittain useita avoimia työtehtäviä opiskelijoille tai opintonsa juuri päättäneille.

Yhtiön henkilöstöä kannustetaan kehittämään osaamistaan. Työyhteisön motivoituneisuutta ja sitoutuneisuutta pidetään tärkeänä. HS-Veden arvoihin kuuluu vastuullisuus. Kannamme vastuun ympäristöstä, toiminnan taloudellisuudesta ja tehokkuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Teemme merkityksellistä ja arvokasta työtä. Jokainen yhtiömme työntekijä tekee aina oman työnsä korkealla ammattitaidolla ja moraalilla. Luotamme työntekijöidemme kykyyn tehdä oikeita ratkaisuja ja olemme avoimia uusille ideoille ja toimintatavoille.

 

Avoimet työpaikat

Nykyisen putkimestarimme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme joukkoomme

VESIJOHTOVERKOSTON PUTKIMESTARIA

Putkimestarin alaisuudessa toimii 8 verkostoasentajaa. Hänen vastuulleen kuuluvat mm. vesijohtoverkoston kunnossapito ja sen kehittäminen sekä erilaiset verkostoasennustyöt. Lisäksi tehtävä sisältää työmaavalvontaan kuuluvia tehtäviä osana muuta verkostoyksikön henkilökuntaa.

Olet aloitekykyinen ja sinulla on hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää vesijohtoverkoston toiminnan ymmärrystä, kokemusta tehtäväalueelta sekä kykyä käyttää sujuvasti tietoteknisiä järjestelmiä. Koulutukseltasi olet insinööri AMK, insinööri tai rakennusmestari. Esimieskokemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän arvostetussa yhtiössä, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi kehitysmyönteisen henkilöstön ympäröimänä. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävään valittavan on tarvittaessa sitouduttava osallistumaan yhtiön varallaoloryhmään.

Lisätietoja työstä antaa toimitusjohtaja Jukka Meriluoto, soittopyynnön voi jättää sähköpostilla jukka.meriluoto@hsvesi.fi. Noudatamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehto-sopimusta AVAINTES. Koeaika tehtävässä 6 kk.

Hakemukset ainoastaan tämän linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6355c783

Sähköpostilla emme ota vastaan hakemuksia. Haku päättyy 18.4.2021.

 

HS-Vesi LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/hs-vesi-fi/