Isännöitsijälle

Isännöitsijälle

Tälle sivulle on koottu kohteen edustajan (isännöitsijätoimisto, huoltoyhtiö tai muu kohteen asioista vastaava taho) toimintaa helpottavia työkaluja.

 

Verkkolaskut säästävät aikaa

  1. Ilmoita HS-Veden laskutukseen verkkolaskuosoite sekä operaattori.
  2. Lisäämme tiedot laskutusosoitteeseen ja tämän jälkeen laskut tulevat verkkolaskuina.

 

Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Vesimittarilukeman ilmoittaminen onnistuu Vesitili-palvelun kautta. Isännöitsijän tulee rekisteröityä palveluun käyttäen jonkun edustamansa taloyhtiön asiakasnumeroa, käyttöpaikkanumeroa ja vesimittarin numeroa. Nämä tiedot löytyvät laskulta. Tarvittaessa voi apua pyytää laskutuksestamme arkisin klo 8-14 välillä. Rekisteröitymisen jälkeen isännöitsijä näkee palvelusta kaikkien kohteidensa tiedot ja voi ilmoittaa näiden mittarilukemat. Rekisteröinti ja sen jälkeen kirjautuminen tapahtuu Vesitili-linkin kautta: https://www.vesitili.fi/HSVesi

 

Tietoa häiriötilanteista

Ilmoitamme tekstiviestillä sekä äkillisistä että ennakoiduista vedenjakelun häiriötilanteista. Mikäli haluat saada viestit edustamiesi kiinteistöjen osalta, voit lisätä yhteystietosi häiriötiedotteet tekstiviestillä -sivulta löytyvän lomakkeen kautta.

Häiriötilanteet päivitetään myös HS-Veden www-sivuilla olevaan häiriökarttaan.

 

Tietoa liittymistä

Kiinteistöjen saneeraus- ja muutostöiden yhteydessä kannattaa olla yhteydessä HS-Veteen, jotta vesihuollon kokonaissaneeraustarpeet tulee huomioitua suunnittelussa.

 

Sähköinen lomake perusmaksun määräytymisperusteena olevan huoneistomäärän oikaisua varten

HS-Veden perusmaksujen laskutusperusteena käytetään asuinkiinteistöissä 1.1.2022 alkaen käyttöpaikan huoneistojen lukumäärää.

Huoneistojen lukumäärät on saatu kuntien rakennus- ja huoneistorekistereistä. Näitä tietoja on täydennetty, kun laskutusperusteen muutosprojektin yhteydessä on huomattu korjaustarvetta esimerkiksi useamman kiinteistön alueelle ulottuvan käyttöpaikan kohdalla.

Mikäli käyttämämme huoneistomäärä on mielestänne virheellinen, pyydämme täyttämään sähköisen lomakkeen sekä liittämään yhtiöjärjestyksen tai muun virallisen dokumentin, jonka perusteella voimme huoneistomäärän todentaa. Sähköinen lomake löytyy HS-Veden asiointi- ja palautepalvelusta.