Avoin työpaikka: Verkostoasentaja

Avoin työpaikka: Verkostoasentaja

06.05.2022

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan toimipisteeseemme

VERKOSTOASENTAJAA

Työtehtäviin sisältyy pääsääntöisesti viemäriverkostojen huolto- ja kunnossapitotöitä Hämeenlinnan alueella. Ensivaiheessa työtehtävät painottuvat kaivotarkastuksiin ja vuotovesitutkimuksiin. Toimipiste voi myös vaihtua Akaaseen henkilöstöresurssien kohdentamistarpeen mukaan ja tehtäviä voi tulla myös vesijohtoverkoston osalta. Hyvä fyysinen kunto on eduksi verkostoasentajan tehtävissä.

Edellytämme reipasta asennetta töihin, asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta työaikojen suhteen sekä b-luokan ajokorttia. Lisäksi vähintään vuoden ajalta kokemusta maanrakennusalan töistä ja/tai vesijohto- ja viemäritöistä.

Tarjoamme mielekkään työn lisäksi mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen koulutuksien avulla. Tässä tehtävässä mahdollisuus suorittaa työn ohessa ympäristöalan ammattitutkinto. Pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa.

Takaamme työntekijöillemme vähintään työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä autamme ja tuemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Noudatamme työehtosopimuksen mukaisia määräyksiä sekä tarjoamme työntekijöillemme työterveyshuollon, lounasedun sekä muita henkilöstöetuja. Tehtävään valittavan on tarvittaessa sitouduttava osallistumaan yhtiön varallaoloryhmään.

Lisätietoja työstä antaa putkimestari Eero Arvela, puh. 03 621 3700.

Hakemukset ainoastaan tämän linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1c628025

Sähköpostilla emme ota vastaan hakemuksia. Haku päättyy 25.5.2022.