Kesätyöpaikat 2023

Kesätyöpaikat 2023

07.02.2023

Oletko koskaan ajatellut mistä puhdas vesi tulee ja mihin likainen vesi menee? Vesihuolto näkyy meidän kaikkien arjessa ja meidän vastuulla HS-Vedellä on varmistaa, että se toimii kuten pitää. Vesihuolto on alana vakaa ja tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia erilaisten opiskelu- ja työtaustan omaaville henkilöille. Kesätyöntekijänä et tarvitse aiempaa kokemusta alalta, mutta kiinnostus oppia on sitäkin arvokkaampaa!

Kesätyöntekijänä HS-Vedellä pääset ottamaan urasi ensiaskeleet vesihuollon parissa. Meillä on useita kesätyöpaikkoja auki monipuolisiin rooleihin.

HS-Vedellä pääset kesätyöpaikkaan, johon on kiva lähteä aamulla. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme monipuoliset työtehtävät, kattavan perehdytyksen ja tuen koko kesän ajan sekä rennon ja yhteen hiileen puhaltavan työporukan. Lisäksi pääset roolista riippumatta tutustumaan kattavasti vesihuoltoon sekä sen erilaisiin tehtäviin, ja kerryttämään arvokasta oppia alasta.

Etsimme kesätyöntekijöitä useisiin erilaisiin rooleihin; suunnitteluavustajaksi, puhdistamotyöntekijäksi, putkiasentaja- ja työnjohtoharjoittelijaksi, sähköasentajaksi, laitosmieheksi, toimistosihteeriksi sekä laboratoriotyöntekijäksi.

 

Päivitys 6.3.2023: Haku päättynyt.